Menu

Over Bert Kremers

09-02-2013, 15:19

Na ruim 30 jaar als directeur leiding te hebben gegeven aan een poedercoatbedrijf  ben ik sinds kort een andere weg ingeslagen.

Per 1 januari 2013 ben ik een eenmanszaak begonnen om advies, begeleiding of keuringen uit te voeren voor zowel appilcatiebedrijven als ook opdrachtgevers en andere instanties.

Doordat ik inmiddels 40 jaar ervaring heb op dit gebied en altijd gezocht naar oplossingen rondom de problematiek van het poedercoaten acht ik mezelf in staat om, indien gewenst, dit aan andere over te brengen.

Voornamelijk op het gebied van poedercoaten op thermisch verzinkt staal, iets wat mij al vanaf 1976 heeft bezig gehouden. Het meest leer je van hoe bepaalde zaken niet moeten en door vallen en opstaan en goed  luisteren naar andere kom je meestal tot bepaalde oplossingen.