Menu
Home » Diensten »

Diensten

09-02-2013, 15:18

De diensten die ik dan ook kan aanbieden zijn;

 

Bert_web-(40-van-41)

Poedercoat advies

Het juiste poedercoatsysteem voor een bepaalde ondergrond, of andersom ; de juiste ondergrond in combinatie met een coatsysteem ten behoeve van een langere levensduur van het materiaal (totale product).

 

NED7806Renovatie coatwerk

Het begeleiden van het opnieuw behandelen van coatwerk aan bestaande gebouwen wat betreft het staalwerk; te denken aan hekwerken, luifels, stalen constructies e.d., waarbij met renoveren bedoeld wordt : het verwijderen van oude laklagen en het zorgen voor een nieuwe coatlaag. Vaak  zal dit inhouden dat de materialen moeten worden gedemonteerd, getransporteerd, ontlakt, ontzinkt,  daarna zal mogelijk een nieuwe zinklaag moeten worden aangebracht en dan een nieuwe coatlaag, gevolgd door ook weer het transporteren en monteren.

Bert_web-(5-van-41)Klachtafhandeling poedercoatwerk

Zo wel ten behoeve van de opdrachtgever, als in opdracht van het coatbedrijf kan ik , indien gewenst, op treden als adviseur of begeleider bij als zich klachten voordoen over coatwerk. Ondanks alle inspanningen kunnen zich problemen voordoen op het gebied van het onthechten va n de coating binnen de garantieperiode, het uiterlijk van de coatlaag bij oplevering of beschadigingen aan het coatwerk door welke oorzaak dan ook. Mijn taak zou dan kunnen bestaan uit : het opmaken van een rapport, het uitbrengen van een hersteladvies, het begeleiden van het uit te voeren herstel of zelfs is mogelijk het herstellen door mij ter plaatse. Dit alles met het oogpunt kwaliteit en kostenbesparing.

Bert_web-(14-van-41)Opleiden van personeel poedercoatbedrijf

Het trainen of coachen van personeel bij een poedercoatbedrijf waaronder productiemedewerkers, als ook afdeling verkoop of calculatie. Dit ten behoeve van een verbetering ten aanzien van kwaliteit en of efficiëntie. Zoals  bijvoorbeeld verbeterde ophangtechnieken, kwaliteitsbeoordeling , keuze voorbehandeling, calculatie, garanties etc. etc.

NED5240Poedercoatinstallatie

Eventueel het helpen bij het opzetten of verbeteren van een poedercoatlijn in z’n totaliteit.